Міжнародне агентство знайомств
Анкети чоловіків

Salam

Salam

Salam

42-роки  (17 Sep 1981)
Ріст: 170 см
Вага: 77 кг
Країна: Bahrain

Анкета: 27087  (Поновлено 28 Aug 2018)

4 фотографії

Анкета:

Колір волосся: брюнет
Колір очей: чорні
Сімейний стан: неодружений
Діти: ні
Освіта: university
Знання мов: english, арабський
Вид діяльності: Аудіолог - логопед
Релігія: Мусульманин
Паління: ні
Алкоголь: ні

Мої інтереси, захоплення та хоббі:

Читання, спортивні вправи, футбол, риболовля.

Про себе:

Я чесна людина, віврю в Бога і слідую релігії ісламу. Я арабський джентльмен. Я люблю ходити в походи, подорожувати та відкривати культури по всьому світу. Я працюю на аудиторську реабілітацію у державній лікарні 8 років. Я працюю також у сфері монтажу та програмування слухових апаратів. Я не є людиною з дуже багатих чи бідних, я з середнього класу. У мене є квартира, і у мене є машина модель автомобіля Ford Explorer 2015. Я дуже спокійний і мені дуже подобається читати, у моїй квартирі є маленька бібліотека. Я соціальна людина, у мене є передплата на тренажерний зал, я люблю гуляти кожен день на березі моря Корніш. Моя дівчина буде мати любов і турботу. Я віддам моїй дівчині все що в мене є. Я сподіваюсь найти мою половинку на цьому сайті, і я прагну мати щасливу сім'ю.

Моє повідомлення:

Я хочу вийти заміж за дівчину, яка нагадує Пречистої Діви Марії. Дівоча дівчина ніколи не торкнулася людини раніше. Я хотів би побачити нормальну картину моєї дівчини, я не хочу бачити зображення Photoshop. Чудова дівчина приймає, щоб жити зі мною в Королівстві Саудівська Аравія, за життя поділяється на радощі і печалі. Моя країна дуже красива. Я сподіваюсь, що дівчина, яка хотіла б жити в Саудівській Аравії, може прочитати про характер традицій і традицій у цій країні, обов'язково одягнути ісламську вуаль і не обов'язково носити нікбат. Ми брати в християнській релігії та ісламі. Я сподіваюсь, що моя дружина буде такою ж релігією.

Про партнера:

Жінка віком: від 18 до 29 років
Ріст: від 163 см до 185 см
Статура: не важливо
Діти: ні

Мої побажання:

Я хочу, щоб ця дівчина мала дуже високі моральні якості, ти можеш дарувати любов і прихильність, піклуватися про дітей у майбутньому

Мої контакти:

E-mail  Моб.телефон  Адреса

Хочете дізнатись про нього більше?
Заповніть вашу анкету та напишіть йому повідомлення безкоштовно!

Познайомтесь вже сьогодні! Познайомтесь!
Анкета Salam
Заповніть анкету та напишіть йому ваше повідомлення!